Geen categorie: LOEWE in Het Arsenaal

Vanaf heden zijn in het Arsenaal de nieuwe Loewe Individual modellen te bewonderen. Loewe heeft zich met deze serie overtroffen in bedieningsgemak, kwaliteit en uiterlijk. Een ongekend aantal mogelijkheden op het gebied van kleurcombinaties, opstellingsmogelijkheden en netwerkverbindingen.

 

De nieuwe ìSmart Mediaî toepassingen zijn zeer overzichtelijk en daardoor voor iedereen toegankelijk. Met de ingebouwde Hard Disc van maar liefst 750 gB kan de Loewe TV ook opnemen van alle zenders, en voor het eerst kan in deze serie gebruik worden gemaakt van twee Modules en twee Smartcards, zodat u tegelijk kunt opnemen en kijken.

 

De met een Red Dot Award bekroonde iPad applicatie biedt nog meer bedieningsgemak en extra functies. zoals een elektronische programmagids. De geluidskwaliteit van de New Individual is zeer goed via de stereoluidspreker met 2 x 40 Watt vermogen en maar liefst acht luidsprekers. Door de ingenbouwde surround decoder kan de TV makkelijk worden uitgebreid tot een volledig surroundsysteem met ÈÈn eenvoudige afstandbediening.

 

Het design van de Individual, afkomstig van Pheonix Design in Stuttgart, is grensverleggend. Het filterglasscherm zorgt voor een nog briljanter beeld, met hoog contrast en zeer goede zwartwaarden. Naast de standaarduitvoeringen Aluminium, Zwart, Titanium en Hoogglans Wit kunnen de zijkanten en de vloer- en tafelstand aangepast worden in vele kleuren, zelfs desgewenst in elke RAL kleur. De Loewe Individual is verkrijgbaar in 40, 46 en 55 inch en vanaf heden te bewonderen bij Koudijs in het Arsenaal in Naarden of in de Stationsstraat in Amstelveen.