Restaurant: Arsenaal maandmenu

Arsenaal Restaurants start de tweede maand van het jaar met prettige culinaire verrassingen. De nieuwe menukaart is uit. Met een mooie selectie originele gerechten kunnen we er weer een tijdje tegenaan! En dan het Valentijns verrassingsdiner. Vijf gangen voor 59,50. Zoals we van Arsenaal Restaurants gewend zijn zal de avond verrassend, stijlvol en romantisch zijn. Wie verras jij?

Het maandmenu van februari start met gegrilde griet, een fijne salade, vergeten groenten en een homemade (natuurlijk!) kruidenmayonaise. Ondertussen werkt chefkok Raoul Badal aan een perfecte diamanthaas, duxelles van bospaddestoelen en een saus van sjalot. Uiteraard drinken we daar heerlijke wijn van de wijnkaart bij. We eindigen het menu met een ambachtelijke Tarte aux pommes, compleet met karamelsaus en kaneelsaus. Gelukkig is de avond nog lang niet voorbij en is er nog tijd voor koffie, likeur en friandises. Het driegangen menu kost € 32,50. Zin? Reserveren kan hier.

GEGRILDE GRIET
Fijne salade, vergeten groenten en kruidenmayonaise
***
DIAMANTHAAS
Duxelles van bospaddenstoelen en saus van sjalot
***
TARTE AUX POMMES
Karamelsaus en kaneelijs

Foto: Raoul Badal met zijn voorganger Paul Fagel