Design: Buitenspa

Zie je het al voor je? Een winterse avond waarop je heerlijk ontspant in jouw buitenspa met een warm drankje en zacht vallende sneeuw. Dat alles zonder dat je het koud krijgt. Met deze nieuwe overkapping houd je de warmte in jouw overdekte jacuzzi binnen.
Of het nu de snijdende kou is tijdens de donkere dagen of insecten in de zomer. De driepotige overkapping van aluminium tovert jouw buitenspa om tot een aangename plek waar ongewild bezoek geen stap over de drempel doet. Zo kan je genieten van alles wat jouw buitenspa te bieden heeft in een beschermde omgeving. Een aangenaam voordeel is dat de watertemperatuur gemiddeld zes tot acht graden warmer blijft met de overkapping.

Spiraalvormige overkapping

Het ontwerp werd rechtstreeks geÔnspireerd door de natuur. De ronde vormen, de grote glasplaten en de spiraalvormige in elkaar schuivende elementen doen denken aan de rondingen van de schelp Nautilus. De schelp is een natuurlijke behuizing met perfecte verhoudingen. De elementen van de overkapping kan je met ÈÈn simpele beweging opzijschuiven zodat je zon en frisse buitenlucht binnen kan laten. In deze ëschelpí kan je 365 dagen van het jaar van jouw spa genieten.