Geen categorie: Zomer

De mooiste buitenmeubels vind je bij Het Arsenaal, bij Paardenkopen-Hulst om precies te zijn. De presentatie van de buitenverlichting wordt in de zomermaanden namelijk versterkt door exclusief hoogwaardig terrasmeubilair van Belgisch, Spaans, Oostenrijks en Italiaans design. De binnentuin bij Paardenkoper-Hulst geeft een goed beeld van het assortiment buitendesign waarbij basismaterialen zoals roestvaststaal, gegalvaniseerd staal, aluminium en teak goed tot hun recht komen. Daarnaast maken parasols, hangmatten, buitendouches, barbecues en schitterende tuinfakkels de exclusieve zomersfeer compleet.

Paardekooper-Hulst is de uitgesproken partner voor lichtadvies op maat. De sfeervolle designwinkel geeft een goed beeld van de brede collectie op het gebied van onderscheidende designverlichting. Naast de sterk uiteenlopende, hoogwaardige kroonluchters van diverse bekende ontwerpers is er een ruime keuze uit moderne verlichting voor alle vertrekken van een woon- en/of werkomgeving.

Daarnaast verzorgen zij ook lichtadvies voor de tuin. Door de toepassing van de juiste verlichtingsarmaturen is het mogelijk om duidelijk accenten in je tuin naar voren te brengen, waarmee je woonomgeving wordt verruimd.

Openingstijden:
13.00 – 18.00 [ma]
10.00 – 18.00 [di – vr]
10.00 – 17.00 [za]

Website: www.paardekooper-hulst.nl
Tel: 035 – 694 10 05
Email: info@paardekooper-hulst.nl