Real Estate: Villa te koop in Overgooi

Op een van de mooiste locaties in Almere Overgooi ligt deze prachtige villa. De woning is in 2012 onder architectuur van Jan des Bouvrie gebouwd. En dat is goed te zien aan de kubistische vormgeving en de zijvleugels die elkaars spiegelbeeld zijn. De tuinarchitectuur sluit daar prachtig bij aan. Mooi ook is het zicht over het water van de Overgooische Zoom. Alle gelegenheid om watersport vanuit huis te beoefenen.

VILLA IN OVERGOOI

Het perceel meet zo’n 2.700 m2 en de woning 322 m2. Heerlijk royaal allemaal. Naast een grote living met een luxe open keuken heeft de villa vier slaapkamers met eigen badkamers, 2 werkkamers en een grote garage. Alles is even luxe en met smaak ontworpen. Je kunt er ook zo in!

Villa Almere

Special features zijn onder meer de dubbele trappartij, Jan des Bouvrie design haardwand, de Bulthaup B3 keuken, Domotica, de fitnessruimte en de laundry met Siematic keukenkasten. Overigens is de masterbedroom ontworpen door Monique des Bouvrie die dat met veel gevoel voor stijl en charme heeft gedaan.

Master bedroom ontworpen door Monique des Bouvrie

Master bedroom ontworpen door Monique des Bouvrie

Nog iets over de omgeving. Overgooi II is gelegen tussen Almere en Het Gooi. Alle kavels zijn groot en de omgeving staat bekend om de unieke villa’s en smaakvolle landhuizen. Voor € 1.495.000 kk heb je echt een prachtig, maar vooral uniek huis vlakbij het landelijke Gooi en het stadse Almere en Amsterdam.

Villa Almere

Over de woning is uiteraard nog veel meer te vertellen. Neem voor meer informatie contact op met Register Makelaar Annique Tideman van Voorma en Walch Makelaars in Het Gooi: T. 06-57527158.

Sauna in villa Almere

Sauna in villa Almere