Juwelen: All new by BRON

Veel nieuws bij Bron. Een nieuwe winkel, nieuwe gezichten en, met een nieuw seizoen op komst, twee nieuwe kleurlijnen. Dompel je onder in de wereld van de nieuwe warme en stoere kleuren. Voor de eerste serie kiest Bron voor felgroene saffieren en toermalijnen die gecombineerd worden met granaat (donkerrood), hessoniet granaat (oranje rood), carneool in oranje en bruine tinten en zacht bruine maanstenen. Een spannende combinatie die het met de feestdagen goed zal doen.

De tweede serie verwelkomt een nieuwkomer, de labradoriet. Deze geweldige grijs-groen-blauwe steen heeft een bijzonder lichteffect. De labradoriet wordt gecombineerd met grijze parels, roze toermalijn in zachte tinten, tanzaniet in groen blauwe tinten en roze bruine natuurlijke zircoon. Resultaat is een eigentijdse, zachte combinatie in poedertinten met blauwe accenten.

Interieur BRON Boutique in Het Arsenaal

Showroom met eikenhouten planken vloer van Beukers Vloeren (Arsenaal)

Bron Beleving

Sieraden in de nieuwe kleurcombinaties zijn binnenkort te zien en verkrijgbaar bij Bron Boutique in Het Arsenaal. Extra reden om de Boutique van Bron te bezoeken is de recente verhuizing en verbouwing van de winkel. Van 40m2 is Bron Boutique gegroeid naar een luxe showroom en winkel van ruim 160m2. De (interne) verhuizing was nodig om het interieur qua styling, vormgeving en kleur in gelijke tred te laten lopen met de ontwikkelingen binnen het merk. De extra ruimte verschaft bovendien meer mogelijkheden voor presentaties en trainingen. De Portugese architecte Fernanda Lamelas heeft een kleurrijke, verrassende en functionele omgeving weten te creëren die bestaat uit twee ruimten. De binnenruimte met de vitrines, een comfortabele zithoek en lange tafel is helemaal gereed. De serre, die uitkijkt op de Binnentuin van Het Arsenaal, wordt in 2018 extra aangepakt. Via de serre stap je straks als het ware de inspirerende wereld van Bron binnen. Het Bron team, Cassandra, Marjolein, Marianne (nieuw) en Monique (nieuw) heet je van harte welkom.
De openingstijden van Bron zijn dinsdag t/m zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur.