Geen categorie: Beauty Results

Voor alle dames; wisten jullie al dat er in Het Arsenaal een fantastisch schoonheidsinstituut zit (op de begane grond), Beauty Results?!

 

Het volledig gespecialiseerde Èn gediplomeerde team van Beauty Results streeft samen met jou naar het meest optimale resultaat.

 

Je ervaart weldaad, comfort, rust, harmonie en optimale verzorging voor lichaam & geest. Kwaliteit, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en enthousiasme is waar alle medewerkers van Beauty Results voor staan.

 

Je kunt bij Beauty Results terecht voor verschillende behandelingen, zoals diverse gezichtsbehandelingen, anti-aging behandelingen, ontharen en ook bijvoorbeeld een therapeutische Thaise Wat-Pho massage. Via www.beautyresults.nl vind je de diverse behandelingen.

 

Beauty Results werkt met merken die zij met veel zorg hebben uitgekozen zoals Sund„ri, Kanebo-Sensai, Menard, Dr. Sebagh, O.P.I en LBF. Alle producten die zij gebruiken, zijn uiteraard ook bij hen verkrijgbaar. Niet alleen in de winkel maar nu ook via hun nieuwe webshop.

 

Voor advies of voor het maken van een afspraak kan je altijd contact opnemen met,

 

Beauty Results, Kooltjesbuurt 1, 1411 RZ Naarden

Telefoon: 035-5247980

www.beautyresults.nl

Email: beautyresults@beautyresults.nl