Geen categorie: bedlinnen des Bouvrie

Slapen als een prinsjes dat wil iedereen wel. Daarom mag er best aandacht besteed worden aan de bedlinnen. De luxe bedlinnen van Jan & Monique versterken het rustgevoel in je slaapkamer.

Door de basic stijl vermijd je een schreeuwerig gevoel maar bovenal verwelkom je kalmte. Door het combineren van eenvoudige vormen met de zachte egale kleuren wit, zand en antraciet, past de bedlinnen zich aan je inrichting aan.Het bedlinnen breekt zacht het strakke design op een speelse manier. Jan & Monique hebben speciaal een selectie gemaakt van de beste luxe bedlinnen. Je voelt het zachte satijnen dekbedovertrek wanneer je deze schuin openslaat en eronder gaat liggen. Door het gladde hoeslaken met hoge weefdichtheid geraakt je lichaam gemakkelijk in de juiste ligging.

De comfortabele kussensloop streelt je wang en het hoofdkussen past zich aan je hoofd aan. Het eenden- en ganzendons maakt je dekbed licht en geeft je oneindige bewegingsvrijheid. Je bestelt de bedlinnen snel en gemakkelijk online. Maar je bent ook altijd welkom in het Arsenaal om het comfort zelf te ervaren!