Geen categorie: Begeleiding.

Een huis is een kostbaar bezit. Verkoop daarvan verdient daarom een professionele begeleiding. Voorma en Walch Makelaars in het Gooi zorgt voor een zorgvuldige verkoop van een woning tegen de hoogste opbrengst.

Voorma en Walch is zich als geen ander bewust van het feit dat een hoge opbrengst niet wordt verkregen door veel te beloven, maar door een uitgekiende aanpak en een uitstekende begeleiding. Daarin is Voorma en Walch Makelaars in het Gooi sterk.
Die aanpak levert de relaties van Voorma en Walch de beste kwaliteit voor hun geld en tevens de hoogste opbrengst.

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi is een makelaarskantoor dat al 80 jaar intensief betrokken is bij de verkoop van duizenden woningen. Uit al deze verkopen hebben zij geleerd dat persoonlijke aandacht en persoonlijk contact een must is om tot een succesvolle samenwerking te komen.

 

Voorma en Walch biedt de klant dan ook een onderbouwde waarde van de woning. Geen natte vingerwerk maar een degelijk oordeel van een ervaren Register makelaar/Taxateur.

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi beschikt over drie vestigingen, te weten Naarden-Vesting, Huizen en Laren-Blaricum.
Deze drie kantoren wisselen in een wekelijkse vergadering alle informatie over de woningmarkt met elkaar uit.

Door deze onderlinge uitwisseling van kennis beschikken zij over een uitstekende regionale en lokale kennis van de woningmarkt in het Gooi en een compleet en breed netwerk. In combinatie met hun jarenlange ervaring hebben zij daarom alle kennis in huis die nodig is voor een realistische en succesvolle verkoop.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Voorma en Walch maakt graag tijd voor u.

 

www.voorma-walch.nl