Vacature: Vacature bij KeukenMedium

 

ONTWERP BIJZONDERE KEUKENWERELDEN…

….EN ERVAAR RELATIEBEHEER

Dat klinkt uitdagend. En dat is het ook. KeukenMedium, een van de bedrijven (met kantoor en showroom) in Het Arsenaal is op zoek naar een jong denkende, enthousiaste en creatieve medewerk(st)er. Ben jij (of ken je) iemand die op zoek is naar een bijzondere uitdaging en heb je ook de nodige ervaring opgedaan binnen de keuken- of interieur branche? Dan is deze uitdagende baan wellicht iets voor jou.

Toonaangevend

KeukenMedium behoort tot de grotere marktspelers en distribueert onder meer de toonaangevende Schüller en next125 keukencollecties voor het consumer- en premium marktsegment. Zij doen dit uitsluitend via een selectief netwerk van handelsketens en betere keukenspeciaalzaken.

Je ondersteunt vanuit Het Arsenaal het management van KeukenMedium met het softwarematig ontwerpen van bijzondere keukenwerelden voor showroompresentaties bij de detaillisten van KeukenMedium. Daarnaast ga je in een bredere context ook contacten met hun Duitse fabrikanten en Nederlandse detaillisten onderhouden en zal je vanuit relatiebeheer aansluitend ook een selecte groep keukenspeciaalzaken gaan bezoeken.

Opleiding & ervaring

Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en je bent bekend met Microsoft Office. Eveneens heb je ervaring opgedaan met het softwarematig ontwerpen van bijzondere interieurs. Je hebt een zakelijke en innemende instelling en organisatorisch talent. Iemand die motiverend werkt voor omgeving en relaties. Nederlands en misschien ook Duits beheerst en zich op verschillende niveaus binnen het zakenleven kan manifesteren. Graag woonachtig in Het Gooi of binnen 30 minuten reisafstand naar Naarden.

KeukenMedium biedt een afwisselende, creatieve functie, een daarbij passend salaris en verdere emolumenten w.o. mogelijkerwijs een auto van de zaak. Bij gebleken geschiktheid eveneens een grote mate van zelfstandigheid.

Reageren

Geïnteresseerd? Stuur dan een sollicitatie voorzien van C.V. en motivatie naar Directie KeukenMedium B.V., t.a.v. Sjoerd Koehorst, Kooltjesbuurt 1 te 1411 RZ Naarden-Vesting. Of per email naar directie@keukenmedium.nl. Vanzelfsprekend worden alle gegevens strikt vertrouwelijk behandeld. Zie eveneens www.keukenmedium.nl. Wij verheugen ons op een nadere kennismaking.

Vacature bij KeukenMedium