HAY: Happy HAY in Het Arsenaal

Het hippe, toegankelijke design label HAY brengt sinds 2002 functionele ontwerpen dichtbij een groot publiek. Inmiddels kunnen we spreken van een echte lifestyle trend. Zo is de linnen HAY tas, naast de geweldige designer meubelcollectie natuurlijk, een ware hype geworden! In Het Arsenaal is een van de mooiste HAY winkels van Nederland gevestigd.

HAY voert een grote en bijzondere collectie eigentijdse design meubels en woonaccessoires die ook nog eens lekker betaalbaar zijn. Je komt er voor een bank, stoel, barkruk of een tafel, maar een plaid, een lamp, servies en bedlinnen koop je er ook. De kussens uit de HAY Dot Cushion familie zijn ongekend populair. Voor de theedoeken en dekbedovertrekken wordt samengewerkt met het Nederlandse duo Scholten & Baijings. De (internationale) ontwerpers hebben zich duidelijk laten inspireren door bekende ontwerpen uit de jaren ’50 en ’60. Met die klassiekers in hun achterhoofd hebben ze een trefzekere balans gevonden tussen de stabiliteit van architectuur en de dynamiek van mode. Eigenlijk ga je bij HAY nooit met één aankoop naar huis.

Voor Nederland is een grote winkel, het NL hoofdkantoor en de flagshipstore gevestigd in Het Arsenaal. HAY in Het Arsenaal is open van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.30 en zaterdag van 10.00 – 17.00. Meer informatie over HAY: www.hay.dk. Via HAY Minimarket word je voortdurend op de hoogte gehouden van de nieuwe artikelen en collecties.