keukens: VAN SCHETS TOT TOPKEUKEN

Maatwerk vereist een andere aanpak dan het alleen aanschaffen van een keuken en de apparatuur. Daar weet Henk Beukers met zijn jarenlange ervaring in de keukenbranche alles van. Henk Beukers is store-manager van Kloosterman Exclusief in Het Arsenaal en kan als geen ander uitleggen dat werk en passie dichtbij elkaar liggen: “Ik vind het belangrijk dat een keuken qua design en sfeer perfect in harmonie is met de rest van het interieur. Het is onze uitdaging om klanten met specifieke wensen te helpen met het realiseren van topkeuken die één mooi geheel vormt met de rest van de woning. Dit vraagt om specialistische kennis van exclusieve maatwerk keukens en de bijbehorende apparatuur en om heel veel plezier in ons vak.”

Henk Beukers van Kloosterman Exclusief

Henk Beukers: “Een keuken moet qua design en sfeer naadloos bij de rest van de woning aansluiten.”

Vakmanschap
Het design van de keuken moet fascineren. Dat geldt zowel voor de vormgeving als de techniek. “De keuken moet een ‘wow’ effect creëren”, vertelt Henk. Tegelijkertijd moet het een uniek ontwerp zijn precies passend bij de klant. Dat we bij Kloosterman Exclusief te maken hebben met vakmanschap valt op. De meeste keukens zijn handgemaakt door echte vakmensen. Dat zie je aan de details, afwerking en het kloppende geheel. Zelfs in de showroom! Ook het plaatsen van de keuken gebeurt met grote precisie. “Het is pas klaar als de klant 100% tevreden is.”
Kwaliteit
Naast maatwerk keukens werkt Henk Beukers ook met keukens van het topsegment merk next125. “Het design van next125 keukens vindt een uitstekende balans tussen duurzaamheid en prijs. Dat is de filosofie van next125 waar wij ons ook achter scharen. Of je nu kiest voor een van onze maatwerk keukens of een next125, je kiest altijd voor duurzaamheid en kwaliteit.
Kloosteman Keuken in Het Arsenaal
Apparatuur
Nieuwe technologieën, materialen, ontwerpen en inzichten maken het keukenvak iedere dag leuker. Het wordt ook steeds mooier in onze keukens. “Van werkplaats is het de leukste plek om te zijn geworden”. Kloosterman Exclusief werkt met leveranciers van de nieuwste apparatuur die zichzelf dubbel en dwars hebben bewezen op het gebied van kwaliteit en design zoals Miele, Gaggenau, Quooker, Liebherr, Wolf, Sub-Zero, en Wave.

Showroom Het Arsenaal

In de grote showroom op de eerste etage in Het Arsenaal waan je je thuis. En misschien vind je er al meteen een keuken die aansluit bij jouw stijl. Henk Beukers is aanwezig en bereid om samen de perfecte keuken te ontwerpen en, niet onbelangrijk, te realiseren!

Kom langs of maak vast een afspraak:

Telefoon: 035-205 70 55 of mail naar info@kloostermanexclusief.nl