Projecten Het Arsenaal biedt een totaalconcept op het gebied van wonen, werken en leven. Architectuur, interieur ontwerp, vloeren, audio & video, domotica, een lichtplan, wand- en raambekleding zoals binnen- en buitenshutters, complete keukenontwerpen, tuininrichting en styling, wij bieden alle elementen voor slimme, doordachte ontwerpen die in de logische volgorde worden uitgevoerd.

Complete turn key-projects, kleinere projecten en verbouwingen beginnen allemaal aan onze tekentafel in ontwerpstudio Jan des Bouvrie en eindigen bij de laatste details van de inrichting. Tijdens het gehele proces staan de ideeën en wensen van onze opdrachtgevers steeds centraal.

Omdat alle partners zich onder een dak bevinden en goed op elkaar zijn ingespeeld kunnen we snel schakelen, communiceren, efficiënt werken en tussentijds bijsturen zodat er geen kostbare tijd verloren gaat.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? We ontmoeten je graag in Het Arsenaal om je wensen te bespreken en samen de mogelijkheden te onderzoeken om die te realiseren.

Neem voor het maken van een afspraak contact op met Gert Jan Splinter, coördinator van Projecten Het Arsenaal. Tel: 06-27517795.

Lunch

Een exclusieve rondleiding en lunch in de Brasserie van Arsenaal Restaurants wordt aangeboden door het team Projecten Het Arsenaal.

Nee, bedankt

Het Arsenaal nieuws


Ik ontvang graag het laatste NEWS van het Arsenaal