Een mooi en slim ingerichte woning of bedrijfspand begint bij een goed ontwerp waarbij uw wensen ons uitgangspunt zijn. Projecten Het Arsenaal biedt een totaal concept op het gebied van architectuur, interieur ontwerp en advies, beeld en geluid, audio & video, domotica, verlichting, wand- en raambekleding zoals binnen- en buitenshutters, keukenontwerp, tuininrichting en vloeren.

Complete turn key-projects, kleinere projecten en verbouwingen beginnen allemaal aan onze tekentafel in ontwerpstudio Jan des Bouvrie en eindigen bij de laatste details van de inrichting. Het grote voordeel van het Arsenaal concept is dat alles onder een dak is ondergebracht. We zijn in staat om snel te schakelen en efficiënt te werken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We ontmoeten u graag in Het Arsenaal. Een lunch bij Arsenaal Restaurants wordt u aangeboden door het team Projecten Het Arsenaal.

Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met Gert Jan Splinter, coördinator van Projecten Het Arsenaal en eigenaar van StyleShutters. Telefoon: 06-27517795.

 

Nee, bedankt

Het Arsenaal nieuws


Ik ontvang graag het laatste NEWS van het Arsenaal