Geen categorie: Steun Monique en Lymph&Co

Over een aantal weken is het zover. Dan komt Monique des Bouvrie als ambassadeur in actie voor Stichting Lympf & Co.

Op zondag 8 maart wordt de eerste editie van De Hollandse 100 verreden. Een oer-Hollandse duatlon bestaande uit twee onderdelen: schaatsen en fietsen. De race begint met 10 km schaatsen en wordt vervolgd door 90 km fietsen. Het evenement wordt georganiseerd om geld op te halen voor Lymph & Co, de stichting die zich inzet tegen lymfklierkanker. Lymph&Co is gestart door Bernhard van Oranje.

Ongeveer één op de 50 personen krijgt, tijdens zijn of haar leven, de diagnose lymfklierkanker. Alleen al in Nederland komen er ongeveer 4.000 nieuwe patiënten per jaar bij en dit aantal neemt toe. Ondanks intensieve behandelingen overlijden in Nederland jaarlijks meer dan 1.000 patiënten als gevolg van deze ziekte. Er is nog te weinig aandacht voor lymfklierkanker en er zijn nog onvoldoende goede behandelingsmogelijkheden. Tot op heden was er in Nederland geen speciaal fonds actief om geld in te zamelen voor onderzoek, daarom is het Lymph&co fonds gestart.

Monique hoopt dat je haar 8 maart a.s. wilt steunen en aanmoedigen door middel van een financiële bijdrage voor dit geweldige doel.

Elk bedrag, klein of groot wordt enorm gewaardeerd en helpt haar een stapje dichter bij haar persoonlijke doelstelling.

Voor meer informatie verwijzen we je naar haar persoonlijke pagina op de website.