Vacature: Vacature KeukenMedium

PERSONAL ASSISTANT – KeukenMedium in Het Arsenaal is op zoek naar een enthousiaste en creatieve personal assistent van de directie. Ben jij (of ken je) iemand die op zoek is naar een uitdaging in de interieurbranche en heb je ook ervaring in deze wereld? Dan is deze vacature bij KeukenMedium wellicht iets voor jou. KeukenMedium, opgericht in 1995, is een marketing- en verkooporganisatie voor toonaangevende keukencollecties binnen het consumer- en premium marktsegment. KeukenMedium distribueert onder andere de Schüller en next125 keukencollecties. De organisatie levert keukens via een selectief net van handelsketens en keukenspeciaalzaken in Nederland.

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Je ondersteunt het management van KeukenMedium. Zowel telefonisch als per e-mail onderhoud je contact met onze Duitse fabrikanten en Nederlandse detaillisten. Je hebt ervaring of wil ervaring opdoen met softwarematig keukens ontwerpen voor showroom presentaties bij onze detaillisten. Het organisatorisch voorbereiden en eventueel bijwonen van vakbeurzen behoort ook tot de functie.

OPLEIDING EN ERVARING:

MBO/HBO werk- en denkniveau en bekend met Microsoft Office. Commerciële ervaring binnen de keukenretail is een pré, maar geen vereiste. De wens om langdurig een belangrijk onderdeel uit te gaan maken van een binnen de keukenbranche sprankelende onderneming telt even zwaar.

WIJ ZOEKEN:

Een representatieve en creatieve collega met een zakelijke en innemende instelling en organisatorische talent. Iemand die motiverend werkt voor omgeving en relaties. Nederlands en het liefst ook Duits in woord als geschrift voldoende beheerst en die zich op de verschillende niveaus binnen het zakenleven goed kan manifesteren. Beschikbaar is gedurende 4 tot 5 dagen per week van 09.00 tot 17.00 uur.

WOONACHTIG:

Bij voorkeur in Het Gooi en omgeving (straal 25 kilometer) vanwege de standplaats Naarden.

WIJ BIEDEN:

Een afwisselende functie in een plezierige en uitdagende organisatie met een passend salaris en verdere emolumenten. Daarnaast bieden we grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid tot ontplooiing van creativiteit.

GEINTERESSEERD?

Stuur dan jouw sollicitatie voorzien van motivatie, C.V. en pasfoto naar KeukenMedium B.V. ter attentie van Sjoerd Koehorst, Kooltjesbuurt 1 te 1411 RZ Naarden of per email naar directie@keukenmedium.nl. Vanzelfsprekend worden alle gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.